Adriana Overgoor van hardlopenmetjehond gaf een interessante, leerzame en motiverende workshop over het hard-lopen met je hond, ofwel Canicross. De deelnemers deden vol overgave mee. Na de uitleg over een aantal commando’s die handig zijn bij het canicross, kon er geoefend worden met het aanleren hiervan. Daarna zijn we met alle honden het bos in gegaan en hebben ze geoefend met het achterelkaar aan lopen, het hanteren van de juiste looptechnieken en tegelijkertijd onderzoekend waar de hond het het fijnste vindt om te lopen. Kortom, een geslaagd evenement!

 

Pers

Ook leuk dat dit evenement is opgepakt door de pers! Er was het live-interview van Radio Westerkwartier in het programma Westervertier waar Aldert Jonkman verslag kwam doen van de lessen en een interview afnam.

Lees hier het artikel op DitisRoden.nl met een verslag over de workshop.

 

Goodiebags

Pets Place in Leek heeft de honden voorzien van een leuke goodiebag met lekkernijen, daar waren ze blij mee!

Categorieën: Verslag

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *