Cursussen

In al onze trainingen staat leren met plezier en respect voor mens en dier voorop. We trainen op een creatieve manier waarbij er veel aandacht is voor de communicatie tussen handler en hond en ook tussen honden onderling.

Omdat we de kwaliteit belangrijk vinden en om eenieder voldoende aandacht te kunnen geven, trainen we in kleine groepjes. Wanneer je aanmeld voor een van onze cursussen of workshops, dan kun je er op rekenen dat wij veel feedback geven. Wanneer je naast het trainen met je hond, ook jezelf naar een hoger plan wil tillen, dan is onze manier van trainen zeker geschikt voor jou!

Omdat we trainen in kleine groepjes, werken we op basis van beschikbaarheid. Na inschrijving en betaling, word je plekje gereserveerd.

We hebben veel ervaring met clickertraining. In de praktijk heb ik echter gemerkt, dat veel mensen het in het begin lastig vinden om met nog extra ‘moeilijkheidsfactor’  te trainen. Daarom werken we hier in het begin meestal niet mee. Maar mocht je het clickeren zelf al in de vingers hebben, dan kun je deze natuurlijk gebruiken tijdens onze lessen.

Je meldt je aan voor 8 groepslessen in opeenvolgende weken. Wanneer je (onverwacht) niet kunt, kun je de les alleen inhalen op een inhaalzondag die eens per maand georganiseerd wordt.

Voor de deelname aan alle groepslessen, geldt een minimumleeftijd van 16 jaar van de handler. Kinderen onder de 16 jaar kunnen uitsluitend deelnemen aan privélessen.


Onderstaand filmpje, geeft een impressie van een cursusdag bij Hondencentrum Chimié