Regelmatig zal hondengedragstherapeut Jessica Sanders van Hondentraining en Gedragsadvies Sanders een spreekuur houden op de locatie van Hondencentrum Chimié. Mochten er situaties zijn waarbij het beter is dat Jessica bij jullie thuis komt (dit zal zij ook van te voren bespreken indien zij hier aanleiding voor ziet) dan is dat in overleg mogelijk en dan gelden haar reguliere prijzen.

Tijdens het consult van maximaal 55 minuten is er de gelegenheid om met 1 onderwerp aan de slag te gaan.

Jessica Sanders

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden en ben hier in januari 2018 voor geslaagd. Vanaf. April 2018 ben ik samen met mijn hond Olley geslaagd voor Therapiehond en helpt hij mij in mijn bedrijf waar hij maar kan.

Lees verder op haar website…

Voor wie?

Dit kan geschikt zijn wanneer je hond:


– Bang is voor mensen of juist overenthousiast
– Bijten / agressie vertoont naar mensen/honden
– Uitvalt naar andere honden
– Bang is voor (harde) geluiden (vuurwerk, onweer, verkeer)
– Bang is van nieuwe dingen
– Fietsers of joggers najaagt
– Spullen in huis sloopt
– Moeite heeft met kinderen
– En ieder ander gedrag van je hond dat je als probleem ervaart (in overleg)

Kosten

De kosten voor dit consult zijn: € 50,-. Je ontvangt van Jessica Sanders een factuur die voorafgaand aan het spreekuur voldaan dient te zijn.

Aanmelding en vragenlijst

Je kunt een dag en tijdstip reserveren in de online agenda. Vul verder DEZE VRAGENLIJST in uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan het spreekuur zodat Jessica voldoende tijd heeft om een en ander voor te bereiden.

Data

Wil je eerder contact met Jessica dan je uiteraard zelf benaderen voor een sessie bij jullie thuis of contact opnemen en aangeven wanneer je graag een afspraak zou willen. Dan gaan we kijken wat er mogelijk is.