We bieden twee vormen van online training

  1. Reflectietraject

2. Oefeningen Online

REFLECTIETRAJECT

Wil je dit ook?

  • Snappen waarom je hond doet zoals hij doet?
  • Ontdekken wat jouw invloed is op het gedrag en de emotie van je hond?
  • Samen groeien?
  • Elke week een Reiki-behandeling op afstand voor jullie samen?

Het Reflectie-Traject zal een enorme bijdrage leveren aan jullie gezamenlijke groei.

reflectie
Onze honden hebben ons veel te vertellen! Hoe we in het leven staan, wat onze gemoedstoestand is en over de emoties die we ervaren. Wanneer we hier voor open staan, kan dit leiden tot mooie inzichten!

Tijdens de zogenoemde gehoorzaamheidstrainingen ligt voor de meeste mensen de nadruk op het leren luisteren van de hond. Maar wist je dat meer dan 80 % van of je contact kunt maken met je hond, te maken heeft met jou? Bijvoorbeeld met hoe je in je vel zit, hoe duidelijk je bent, of je positie kiest en of je ook in het ‘nu’ aanwezig bent? En dat we vaak maar van een klein gedeelte bewust zijn? Onze honden helpen ons om bespiegelend na te denken. We zien vaak alleen de reflectie en onze honden helpen ons om te zien wat er onder de oppervlakte leeft.

Dit traject is dan ook erg geschikt voor mensen die graag meer verdieping en inzicht in zichzelf, in de hond en in de dynamiek tussen mens en hond.Traject
Een traject duurt acht weken. Je krijgt vooraf een korte vragenlijst. Daarnaast ontvang ik graag een foto van jou en je hond.

Tijdens deze acht weken, ontvang je het volgende:
* wekelijks een coachingsgesprek via Skype, FaceTime of telefoon van 45 minuten. Je kunt hierin ook dingen laten zien van je hond en/of van jullie samen of je kunt van te voren een filmpje sturen
* na elk gesprek ontvangen jij en je hond een Reiki-behandeling op afstand van ongeveer 15 minuten. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen en het zelfhelende vermogen wordt versterkt. Als je openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie, kan dit leiden tot heling, genezing of acceptatie. Om Reiki te ontvangen is een rustige plek waar je samen met je hond kan zijn, gewenst. 
* je kunt elke week een mail of WhatsApp met vragen toesturen die of direct indien gewenst of tijdens het coachingsgesprek besproken worden. 
* je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waar meerdere hondentrainingsfilmpjes in staan om diverse oefeningen te bekijken
2 x een live-sessie van een uur op het Hondencentrum Chimié te Leek / in overleg elders (zoals bijvoorbeeld wandelcoaching in het bos van Roden of Norg) of online tijdens een Skype-sessie waarbij ik kan meekijken. Tijdens het eerste coachingsgesprek bespreken wanneer deze het beste kunnen plaatsvinden
opdrachten voor jezelf, voor je hond én voor jullie samen. Deze opdrachten hangen af wat van wat er naar voren komt.

Investering
De investering voor jullie REFLECTIE TRAJECT  is € 525,- .

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen of een via Facebook een pb te sturen.

Wat verder nog handig kan zijn om te weten

* De leeftijd van de hond maakt niet uit, ook pups kunnen meedoen
* We kunnen tevens ingaan op bepaalde trainingswensen met betrekking tot je hond; ook opvoedingsvragen
* Indien je hond overmatige en dus gevaarlijke agressie vertoont, dan is dit traject niet geschikt. De rol van de hond is hierin zo groot, dat het inschakelen van gedragstherapeut wenselijker is. 

MELD JE AAN

Heb je een vraag?