6 april 2020

Reserveringen

Aanmelden

Je kunt je in de beschikbare tijdsvakken aanmelden voor een privéles. Indien je nog een leskaart hebt, hoef je niets meer te betalen. Wanneer je leskaart vol is, en je hebt gekozen voor een losse les, dan graag het bedrag van € 12,50 vooraf overmaken. Indien je voor de crisis een abonnement had, dan kun je een bedrag van € 9,00 overmaken.

Meld je uiterlijk 12 uur van te voren aan!!! Wij je toch graag op het laatste moment komen, dan kan dit alleen na overleg via telefoon, app of mail.

Corona-maatregelen

Er is een aantal voorwaarden opgelegd door de RIVM en de gemeente. Voor mijn bedrijf en voor mij als ZZP-er zal het grote (financiële) gevolgen kunnen hebben als er overtredingen plaatsvinden op mijn terrein. Ik ga er dan ook vanuit dat we allemaal rekening zullen houden met elkaar.

  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van iedereen. Dit geldt ook voor de honden onderling. Dat betekent praktisch dat we 5 meter afstand van elkaar houden wanneer we een hond aan de lijn bij ons hebben.
  • Raak geen voorwerpen aan die aanwezig zijn op de locatie. Denk aan toestellen, stoelen en speeltjes van een ander. 
  • De trainer opent en sluit het hek.
  • Kom bij voorkeur alleen. De trainer bepaalt waar eventuele bezoekers kunnen zijn. 
  • Er mogen alleen kijkers mee wanneer ze zich kunnen houden aan de 1,5 meter en zich houden aan de bovenstaande afspraken.

Nb. Je ontvangt een bevestigingsmail vanuit WordPress.